5 fordeler med et medlemssystem

5 fordeler med et medlemssystem

Bruker du fortsatt tiden på å fylle ut gamle excel lister? Savner du kommunikasjon med medlemmene dine? Eller bruker du unødvendig mye tid på administrasjon? Det kan du gjøre noe med nå. Med et godt egnet medlemssystem i bakhånd, kan du bruke tiden på det som betyr noe. Les våre 5 vesentlige fordeler ved bruk av et medlemssystem.


1. Min Side

Mange opplever mye ekstra arbeid rundt administrering av sine medlemmer, noe som fort blir litt for mange eposter og litt for lite tid til andre oppgaver. Med en Min Side løsning kan medlemmene selv oppdatere og redigere medlemsdata. Med alt i et system får dine medlemmer full oversikt over eget medlemskap, innbetalinger og påmeldte arrangementer.


2. Skap relasjoner, fellesskap og kundelojalitet

Å lede eller å være en del av et lag kan være en krevende oppgave. Det å kunne nå ut til medlemmene raskt og enkelt er viktig. Medlemssystemer gir deg muligheten til å skape et miljø som fremmer kommunikasjon mellom medlemmene. Observer og bli kjent med medlemmene dine, kommunisere med dem direkte, lær om deres behov og ønsker, og utvikle relasjoner som kan styrke din lojale kundebase.


3. Godt egnet publikum for markedsføring

Å nå riktig målgruppe med riktig budskap til riktig tid, vet vi alle at kan være krevende. Dette gjelder også potensielle nye medlemmer. Derfor er medlemsbasen et godt sted å starte da det allerede gir deg et forhåndskvalifisert publikum. Med et felles interesseområde er dine medlemmer et godt utgangspunkt for skreddersydd innhold som arrangementer og kurs. Dette er ofte starten for mange medlemsorganisasjoner i arbeidet med retargeting, og målrettet markedsføring i sosiale medier.


4. Skreddersydd kommunikasjon

Det spiller ingen rolle hvor godt innholdet ditt er dersom e-postene aldri åpnes. Å overbevise medlemmer om å åpne e-posten for å klikke krever litt arbeid. Sørg for at du kjenner brukertypen så godt at du kan skreddersy kommunikasjon som passer deres interesser og behov. Medlemsbasen og dens historikk er et godt utgangspunkt for dette.


5. Hold orden i regnskapet

Er du lei av dyre regnskapsfirmaer, tidkrevende fakturering og kompliserte rapporter? Med alt samlet i ett system får du god oversikt over hvem som har betalt og hvem som har utestående beløp. Gjør det enkelt å følge opp medlemmene gjennom smarte betalingsløsninger som vipps, kort-betaling, høytaksert sms, avtalegiro, efaktura eller EHF.

By |2019-04-02T10:40:39+02:00april 2nd, 2019|Medlemssystem|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment