Om Media Digital2019-07-03T13:19:19+02:00

Vi er klare til å hjelpe deg
med digitale muligheter

Vi er et produksjonsbyrå med fokus på design og digitale løsninger. Gjennom målrettet arbeid, utvikler vi digitale publiseringsløsninger og markedsverktøy.

HVA VI GJØR

Fokus på å forenkle kunders reise gjennom det digitale økosystemet

Trenger du hjelp med «alt» eller elementer som nettside, abonnementssytem, digitalisering, markedsføring, eller app produksjon?

Kontakt Media Digital
TJENESTER

Abonnementssystem

System som håndterer både papirutgaver, digitale utgave med adgangskontroll og tidsbasert tilgang på nett.

Salg & Kundeservice

Vi håndterer henvendelser, oppfølging av nye og eksisterende abonnenter, betalingsoppfølging, leadgenerering og annonsesalg.

Bladproduksjon

Produksjon og trykk av magasiner, fagblader, kataloger, brosjyrer  m.m.

Digitalisering

Digital produksjon av utgaver med interaktive muligheter. Skreddersydd for desktop, mobil og lesebrett. API løsning mot abo basen.

Webløsninger

Produksjon av nettsider, app og digitale løsninger. Fokus på automatisering av prosesser.

Lead generering

Kampanjer og aktiviteter gjennom digital markedsføring som SoMe og nyhetsbrev. Kvalitetssikre lister og kampanjer per telefon.

Publisist

Vi publiserer en rekke nisjemagasiner innen sport, reiseliv, og fiskeri. I tillegg har vi ulike bransjeportaler innen sine respektive nisjeområder.

VÅRE KUNDER

Våre kunder er i hovedsak B2B-rettet, og veldig opptatt av det de driver med innen sin bransje.

Siden vi også er veldig opptatt av det vi driver med, får vi til et bra samarbeid om hvilke løsninger som passer best for den aktuelle bransjen.

Vi er svært fornøyde med å bruke Media Digital AS som vår partner på digitale tjenester og innholdsproduksjon. Jobbene de gjør for oss leveres til rett tid og til avtalt pris.

Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Media Digital AS. Gjennom sin brede kompetanse vet selskapet hvordan de kan løfte sine kunders digitale produkter ytterligere. I tillegg har Media Digital både stor innsikt i reiselivsnæringen samt lang erfaring med innholdsproduksjon, noe som kommer tydelig til uttrykk i de tjenestene vi kjøper fra dem. Dette gjør Media Digital til en perfekt partner for oss.

Erlend Ellingsen, Kommunikasjonsdirektør - First Hotels
KONTAKT OSS

Nytt prosjekt?
La oss gjøre det sammen

Trenger du hjelp med en spennende ide, eller ser du etter en samarbeidspartner som kan hjelpe deg inn i en digital hverdag? Kontakt oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg.NOEN SPENNENDE INDUSTRIER
FAGPRESSEN
FISKERINÆRINGEN
INDUSTRI
NOEN SPENNENDE PROSJEKTER
PALMER
STANGE VESTBYGD
FIRST HOTELS
SCHIVE
LEDERNYTT
ANDRE SPENNENDE OMRÅDER
BRANSJEPORTALER
MAGASINER