First Hotels2019-07-04T12:40:04+02:00

Project Description

First Hotels ønsket å kunne informere sine gjester om hva som skjer i de ulike byene hvor hotellet er representert. I samarbeid med hotell-eier Flying Elephant utarbeidet vi design, konsept og innhold for First Magazine. Magasinet er tilgjengelig på alle First hoteller i Norge og Sverige, ulike destinasjoner i København samt distribuert digitalt til 260 000 lojalitetsmedlemmer.

INNHOLDSPRODUKSJON

Gjennom vårt nettverk av erfarne reisejournalister, produserer vi innhold til magasinets 2 årlige utgaver. Innholdet i First Magazine skal gi gjestene lokale tips om mat og drikke, kultur, shopping og velvære. Ettersom gjestene til First Hotels ofte reiser i forbindelse med jobb, inkluderer magasinet informasjon om de ulike hotellene, samt reportasjer fra de ulike byene.

DESIGN – PRINT OG DIGITAL

Det var viktig at magasinet hadde et design som reflekterte hotells look & feel. Vårt design team var raskt på oppgaven og produserte et forslag som First var fornøyd med. I tillegg til å produsere 2 utgaver i året på papir, digitaliserer vi utgaven slik at magasinet kan distribueres til alle lojalitetsmedlemmene per e-post.

ANNONSESALG

Med erfarne annonseselgere, bistår vi med salg av annonser i begge utgavene. Med tilgang til kreative ressurser, har vi muligheten å tilby kunden ulike type annonseløsninger i tillegg til standard annonseformater.

Nettsider

I tillegg til hosting og vedlikehold av sitt intranett ønsket Flying Elephant å flytte nettsiden sin. Nettsidene til Flying Elephant ble derfor flyttet på ny server, og satt opp på nytt med stor fokus på presisjon. Dette var også en nettside som måtte håndtere 2 språk; engelsk og norsk.

Nettsider Flying Elephant